Saopštenje – 15.04.2023

0
277

Danas je u Brodarevu, odrzana izborna Skupština Odbora Bosnjacko srpskog saveza Brodarevo.

Za predsjednika Odbora Brodarevo izabran je uspesan preduzetnik Bajzit Bazo Žigovic a za potpredsjednike doktorand zaštite životne sredine i održivog razvoja, direktor Osnovne skole „Svetozar Markovic“ Brodarevo, Amel Kurbegovic, lekar specijalista Opste medicine Elvira Špirtovic, privatni preduzetnik Dzanko Djuhic. Za sekretara odbora nastavnik fizike Faruk Rovcanin

U svom obracanju pred clanovima odbora Žigović se zahvalio delegatima na izboru i naglasio da je srecan i veoma ponosan sto je jednoglasno izabran za predsjednika Odbora.

Skupu se obratio i predsjednik BOSS-a Samir Tandir koji je najavio formiranje odbora u svim Sandzackim opstinama kao i sirom Republike Srbije. Tandir je takodje istakao da se opstina Prijepolje i Sandzak sporije razvijaju u odnosu na ostale krajeve nase zemlje i da je to nesto sto se mora promjeniti, kao i da su za to odgovorni nesposobni politicari iz Sandzaka koji ne mogu da se izbore za investicije. Tandir je naglasio da će BOSS biti brana ekstemizmu, radikalizmu i primitivizmu i da smo vrednosni nastavljaci politike rahmetli muftije Zukorlića.
Glavni posao svih članova stranke je da u vremenu pred nama odgovori na opste, stranacke i drzavne prioritete. Ponosni smo sto smo najmladja stranka i sa najvecim koalicionim kapacitetom, dosledni da radimo na tome da svim gradjanima bude bolje, da dovodimo nove kadrove i pruzamo priliku svakome da se dokaze.

Saopštenje
Foto galerija sa događaja

Leave a reply